Garage – et stort byg-selv projekt

I sommeren 2017 startede vi på at bygge en garage på næsten 50 kvm. Hele foråret stod på indhentning af tilbud, ansøgning om byggetilladelse, banklån mm. I starten var det ikke vores ide at bygge selv, men efter et par tilbud noget over vores budget, besluttede vi os for at prøve selv. Anlægsgartneren der skulle forsætte vores indkørsel frem til garagen, gravede ved samme lejlighed ud til fundament.

Vi hyrede en lokal murer til at støbe fundamentet. Vi lagde isolering og rettede til med sand, inden mureren igen kom og støbte gulvet. Derfra klarede vi stort set resten af byggeriet selv.

Med hensyn til opsætning af port, så forkælede vi os selv med at få opsat den af leverandøren. Også kunne vi give den gas med at isolere og færdiggøre garagen indvendig.

4 thoughts on “Garage – et stort byg-selv projekt

  1. Hej Kitta
   De fleste byggematerialerne har vi købt hos det lokale byggemarked. Spærene kan jeg ikke helt huske hvor vi bestilte, men det kan jeg undersøge. Dobbeltdørerne har vi købt hos Sydfyns vinduescenter. Tegninger og løbende liste over materialer har vi selv lavet. Spørg endelig hvis du vil have udspecificeret noget.
   Vh Jane

 1. Hej kunne man få lov til at få en kopi af jeres bygge tegning? Da jeg selv skal til at bygge et på samme størrelse!
  Vh jeroen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *