Små projekter i drivhus/haven

I mit drivhus plejer jeg at have et par agurkplanter plantet i en kapilærkasse, men jeg synes ikke det er særlig kønt med sådan en flamingokasse. Så en dag kom jeg på den idé at træet fra et par paller der alligevel skulle smides ud, måske med fordel kunne genbruges til en kapilærkasse skjuler. Resultatet blev jeg faktisk ok tilfreds med.

En del af sensommerens ude-projekter har været at forskønne, hvor der ellers så noget rodet ud. Første projekt blev at få styr på al haveaffaldet, så med fire paller, lidt genbrugstræ og en håndfuld lange skruer fik jeg samlet denne meget simple haveaffalds/kompostbeholder.

Andet projekt var et bed, hvor jeg sidste år havde forsøgt at plante hostaer som bunddække. Indhakket med bedet har desværre været for tørt, så det forsøg lykkedes ikke og istedet blev det et ikke særlig kønt ukrudsbed. Nu har jeg lagt pigsten og så må der prydes med potter.

Synes selv det pynter.

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

One thought on “Små projekter i drivhus/haven

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *